Elonäyttely talkoot 13-14.8.2022

Turunmaan Samojedistit on mukana järjestämässä Elonäyttelyä 2022, ja nyt on aika ilmoittautua mukaan näyttelytalkoisiin.

Näyttely järjestetään la-su 13-14.8 Metsämäen raviradalla, talkooaika noin klo 8:30-17…19. Ilmoita heti Mislalle kumpana päivänä pääset mukaan ja miten pitkään pystyt auttamaan!
0505583268 sms/whatsapp/puhelu, puheenjohtaja@turunmaansamojedistit.com / mislalagus@gmail.com, 24/7 – puhelin on öisin äänettömällä 😊

Ilmoitathan myös mikäli molemmat päivät sopii, tavoitteena on että kukaan ei talkoile molempina päivinä vaan jaetaan työntekijät tasan molemmille päiville. Myös myöhemmin saapuminen tai aikaisemmin lähteminen on ok, etenkin sunnuntai illalle voi hyvin tulla vaikka siivoamaan näyttelypaikkaa. Ilmoittautumiset viimeistään pe 29.7 mutta mieluiten heti. 
Hallituksesta 83% on jo ilmoittautunut 😉

Talkoolaisille, jotka ovat töissä vähintään 6h, on tarjolla lounas ja pientä purtavaa näyttelypaikalla. Kaikille talkoolaisille varataan lisäksi juotavaa.

Yhdistyksen puolesta porkkanaillallinen 🥕 talkoisiin osallistuville järjestetään keväällä 2023.

Meidän tehtävä näyttelyssä on kehähuolto, eli kierrämme näyttelyaluetta pareittain ja pidämme huolen että kaikissa kehissä riittää palkintoja & virvokkeita tuomareille ja kehäsihteereille. Tämän lisäksi avustamme molempina päivinä, etenkin sunnuntaina, näyttelypaikan siivoamisessa iltapäivällä/illalla. Kehähuolto antaa super paikan seurata näyttelyä & tutustua eri rotuihin talkoiden aikana 😊

Lisää tietoa näyttelystä:
https://www.showlink.fi/shows/elonayttely2022

Nähdään talkoissa!
Terveisin Hallituksen 2022 puolesta, Misla

Category: Yleinen | No comments yet


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *