Samyn kesäpäivät 2023 ja TuSa 50 vuotta!

12.-13. elokuuta vietettiin Suomen Samojedinkoirayhdistyksen kesäpäiviä samalla juhlistaen Turunmaan Samojedistit ry:n 50-vuotista taivalta. Tapahtumapaikkana toimi Säkylän Kristalliranta ja kesäpäiviä oli viettämässä n. 30 henkilöä koirineen.

Ohjelmassa oli lauantaina luento valjakkoharrastuksesta samojedin kanssa ja innokkaimmat pääsivät kokeilemaan itse vetämistäkin. Tämän jälkeen oli päivällisen vuoro jonka päätteeksi kakkukahviteltiin TuSan kunniaksi. Iltaohjelmassa oli saunomista, grillaamista sekä vapaata seurustelua.

Sunnuntaina oli vuorossa jalostustarkastus johon osallistui kahdeksan urosta ja neljä narttua. Jalostustarkastajana toimi Paula Tuokkola White Legend -kennelistä. Jalostustarkastuksen tulokset julkaistaan kuvien kera seuraavassa Valkoturkissa. Jalostustarkastuksen ohella ohjelmassa oli Pro Koirakon koulutukset joiden aiheena olivat vireen hallinta sekä rauhoittuminen.

Sää suosi meitä viikonlopun aikana ja oli mahtavaa päästä näkemään niin uusia kuin vanhojakin samojedituttuja! Alla muutama valokuva tapahtumasta, kiitokset kuvista Teemu Hiltuselle ja Anu Heikkiselle!

Category: Yleinen | No comments yet


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *