Samyn kesäpäivät 2023 ja Turunmaan Samojedistit 50 vuotta!

Samyn kesäpäivät & Turunmaan Samojedistit ry 50 vuotta!

12.-13.8.2023 Kristalliranta, Säkylä

Turunmaan Samojedistit ry järjestää 50v juhlavuoden kunniaksi yhteistyössä Samyn kanssa kesäpäivät!

Ohjelma

Lauantai

Satu Rohkimainen luennoi aiheesta ”valjakkoharrastus samojedinkoiran kanssa”. Lisäksi sään salliessa pääsemme tutustumaan vetolajeihin sekä -välineisiin. Illalla vuorossa TuSan 50-vuotisillallinen (omakustanteinen), sauna ja vapaata seurustelua. Illallisen jälkeen TuSa tarjoaa synttärikahvit. Leirintäalueella on mahdollisuus myös koirien uittamiseen.

Sunnuntai

Jalostustarkastus yli 1-vuotiaille samojedinkoirille. Jalostustarkastajana toimii Paula Tuokkola White Legend -kennelistä. Mukaan mahtuu 20 koiraa. Koiralla tulee olla tarkastuksessa mukanaan rekisteri- ja rokotustodistus.

Huom! Paula Tuokkolan omat kasvatit eivät voi osallistua tarkastukseen.

Lisäksi sunnuntain ohjelmassa on Vire on viisas opas -koulutus Pro Koirakon Päivi Saarilahden vetämänä.

Kesäpäivien hinta

Koko viikonloppu 20€/henkilö, yksi päivä 15€/henkilö

Majoitus ja ruokailut

Tapahtuma järjestetään Säkylässä Kristallirannan leirintäalueella, johon on ennakkovarattuna Perhemökkejä ja Hirsimajoja. Lisäksi alueelta löytyy varattavaksi myös karavaani-paikkoja. Lisätietoja majoitusvaihtoehdoista ja hinnoista osoitteessa kristalliranta.fi. Varaukset 19.6.2023 mennessä sähköpostilla info@kristalliranta.fi. Ilmoita varauksessa yhteystiedot, majoitustyyppi (perhemökki/hirsimaja/karavaani) sekä mahdolliset lisäpalvelut (lemmikkilisä, liinavaatteet, loppusiivous). Mainitse varauksen yhteydessä koodi Samojedinkoirien kesäpäivä.

Huom! Alueella on ravintolapalvelut, tiedot ruokailuihin osallistumisesta kerätään järjestäjien toimesta ilmottautuneilta lähempänä tapahtumaa.

Ilmoittautuminen tapahtumaan

Ilmoittautuminen tapahtumaan ja jalostustarkastukseen osoitteeseen puheenjohtaja@turunmaansamojedistit.com 24.7.2023 mennessä. Ilmoittautuessasi jalostustarkastukseen ilmoita koiran virallinen nimi, rekisterinumero, omistajan tiedot (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite).

Lisätietoja Facebookin tapahtumasivulla Samyn kesäpäivät 2023 sekä osoitteesta puheenjohtaja@turunmaansamojedistit.com

Category: Yleinen | No comments yet


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *