Turunmaan Samojedistien Syyspäivät 2019

TuSan perinteiset syyspäivät järjestetään tänä vuonna Lomahyppäyksessä (Naantali/Rymättylä, Hyppäyksentie 85) sunnuntaina 22 syyskuuta klo 11 eteenpäin.

 

Aloitamme aamupäivästä koirien aktivoinnilla dobo palloilla, koitamme hieman koiratanssia, rallytokoa ja noseworkia osallistujien toiveiden mukaan rennon yhdessäolon merkeissä. Lounaan jälkeen koirafysioterapeutti Hanna Häkkinen pitää meille nopean tietoiskun (15-30 min) koiran liikkumisen ongelmien kotihavainnoinnista, minkä jälkeen fysio käy läpi osallistujien koiria. Aikaa varataan noin 15 min/koira jolloin Hanna ehtii katsoa pääpiirteittäin onko koiran liikkeissä jotain huolestuttavaa. Muut osallistujat saavat seurata Hannan työskentelyä, mikäli koiran omistajalle ok. Huom! Erillinen ilmoittautuminen fysiotarkastukselle!

 

Syyspäivät kuuluvat jäsenmaksuun. Ulkopuolisille syyspäivät 30 eur/koirakko, 15e/hlö ilman koiraa. TuSan jäsenille kuuluu yhden koiran fysio tarkastus, ylimääräiset ja ulkopuoliset 15e/koira.

 

Kyselyt & ilmoittautumiset syyspäiviin su 15.9mennessä, mainitsethan fyssarikäynnin erikseen: Heidi Tuominen, lumiapilan(at)outlook.com puh. 040 720 0458

 

Tervetuloa!

T. Hallitus